Restaurant voor een dag

Restaurant voor een dag

Restaurant voor een dag

Na het succes van restaurant “Voor een Maand” kwam de vraag of dit concept ook voor “Voor een Dag” kon. Hetzelfde concept, maar dan in een vorm speciaal voor bedrijven of particulieren? Op een locatie naar wens? Met genodigden naar wens?

Ramon tovert zijn restaurantconcept “Voor een Maand” om naar “Voor een Dag”. In basis hetzelfde idee. In detail anders in te vullen. Wij maken samen met u “Voor een Dag” een bijzondere dag.

“Voor een maand”

Tijdens restaurant “Voor een Maand” bracht Ramon Beuk al zijn culinaire ideeën samen. Een eetbeleving die totaal afwijkt van standaard.
Ramon ontving tussen 2011 en 2015 veel lof voor zijn out off the box restaurantconcept. Jaarlijks werden in 5 weken tijd ruim 3 duizend bezoekers vermaakt.
Zijn restaurant kende uitsluitend uitverkochte avonden.

De kern van restaurant “Voor een Maand”;

  • Eten op topniveau in een ontspannen en relaxte setting;

  • Een open connectie tussen restaurant en keuken;

  • 5 weken lang, elke week, 8 nieuwe gerechten;

  • Je echt laten verrassen door vernieuwende smaken;

  • Een interactieve open keuken;

  • Elke dag een andere verrassende sommelier;

  • Elke avond een feestje.


Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions
Event Catering by Food-Emotions

Met onze eigen werkwijze behalen we gegarandeerd het beste resultaat.